CSEMEGÉZZEN BÁCS-KISKUNBAN!
A népi gyümölcsaszalás több évszázados múltra tekint vissza. A gyümölcs tartósítása, az aszalványkészítés ősidők óta foglalkoztatta elődeinket. Az aszalványkészítés pedig napjainkban reneszánszát éli.
Kecelen és környékén évszázados hagyománya van a szőlő- és gyümölcstermesztésnek. Ahol pedig van gyümölcs, ott annak tartósítására is nagy gondot fordítanak.
Csonka Miklós és családja nem érték be a hagyományos aszalványok előállításával, hanem újszerű fejlesztésbe fogtak: az aszalt gyümölcsöt új formában kínálják vásárlóiknak.
Különleges tekercseik nem csak finomak, de megőrzik a gyümölcsök savait, ízvilágukat.
Főként natúr és cukormentes termékekkel foglalkoznak. Törekvésük a természetes íz és aroma megőrzése.
Elérhetőség:
animargroupo@gmail.com
www.facebook.com/keceliaszalvajo