Hírek

2021.05.20 - Fajszi bio fűszerpaprika – a magyar ízek szerelmeseinek


CSEMEGÉZZEN BÁCS-KISKUNBAN!

 A paprika az egyik legismertebb és legsokoldalúbb fűszer, amit hazánkban használnak a szakácsok és háziasszonyok egyaránt. 
Köztudott, hogy még mindig sok a vegyszerrel telített zöldség és gyümölcs a boltok polcin, de ezzel szemben egyre nő a vegyszermentes termékek iránti kereslet. Az ételek elkészítésekor jó, ha figyelünk azok alapanyainak és fűszereinek minőségére egyaránt. 
A pirospaprika őrleményekből nagy választék van, de ha biztosra akarunk menni, érdemes bio vagy megbízható termelőtől származót választani.
A fajszi Bulik Géza fűszerpaprikái kiváló minőséget, ízt és színvilágot képviselnek. Feldolgozásuk során kizárólag gondosan válogatott érett, élénkpiros paprikákat választ és a termelési folyamatot teljes egészében maga végzi.
A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. és a NÉBIH által minősített csemege és csípős őrölt fűszerpaprikája igen kedvelt a vásárlók körében, hiszen a fogyasztók a bio minősítésű készítmények fogyasztása során biztosak lehetnek abban, hogy a kiváló aromájú és ízvilággal rendelkező fűszerrel vegyszermentesen ízesíthetik ételeiket. 

További hírek